De red flames achterna ....

Sinds het succes van ons nationale vrouwenteam is het aantal voetballende meisjes verdubbelt. Er zijn meer en meer meisjes die lid worden van een voetbalclub. Hoe breder de basis, hoe beter voor de voetbalsport. Het meisjesvoetbal wordt in vergelijking met enkele jaren geleden niet meer minachtend bekeken maar geniet nu heel veel respect. De meeste meisjes spelen in jongenselftallen, hoewel er meer en meer clubs starten met een apparte damesploeg. 

Toch horen we en zien we dat meisjes niet altijd dezelfe opleiding en vorming genieten dan jongens dit doordat meisjes later instappen of niet op hun eigen niveau aan voetbal kunnen doen.

Daarom wil promethod een brede basis aanbieden om meisjes op het zelfde niveau technisch te laten ontwikkelen als jongens.

We willen daarom onze deuren wagewijd openzetten om de talenten van meisjes verder te ontwikkelen.

Prosave keeper academie en prosoccer voetbal academie heeft de nodige expertise in huis gehaald om van deze meisjes een betere voetbalster of keepster te maken door hun dezelfde specifieke trainingen aan te bieden volgens de prosoccer en prosave visie.

 

Damesvoetbal

Prosave Keeper academie

Met Damien D' Hollander heeft prosave een ervaren keepertrainer in huis die reeds jaren lang het meisjevoetbal op de voet volgt.

Damien is trainer geweest bij tal van vrouwenploegen van jeugdploegen tot eerst elftallen, na Waasland Beveren is Damien momenteel trainer van de vrouwenploeg van RSC Anderlecht.

Damien kent de prosavemethode door en door en zal op deze manier de meisjes vanaf de leeftijd van12 jaar tot de leeftijd van 16 jaar iedere week op de campus Merelbeke keepertraingen geven.

Zij zullen kunnen kennismaken met de prosavemethode die jonge keepsters technisch beter maken in doel en tevens leren proactief meevoetballen.

Ook Hans Bradt trainer van de AA-Gent ladies en prosavekeepertrainer zal Damien bijstaan in de opleiding van de jonge keepsters.

 

Waar ?

De keepertrainingen gaan door op de terreinen van KFC Merelbeke , sportstraat .. op zondagvoormiddag van 10u-11u30

De trainingen starten op zondag 17 september en gaan in princiepe elke week door , behalve tijdens de schoolvakanties .

De volledige opleiding spreidt zich over 20 trainingen .

We werken in kleine groepjes van maximaal 6 keepsters.

 

Prijs ?

De Prijs is 250€ voor 20 trainingen inclusief keepertrui van Jako 

Prosoccermethod

Ook in de prosoccermethod opleidingen zijn meisjes van harte welkom.

In de indoor soccer op de campus Oudenaarde gaan we vooral de accenten leggen op techniek, terwijl we op de outdoor campussen naast techniek ook werken op fysiek, tactiek en spelinzicht.

Bij de prosoccermethod wordt telkens gewerkt in groepjes van max. 8 spelers of speelsters.

We houden steeds onze visie van kwaliteit boven kwantiteit aan .

Waar ?

Outdoor : Campus Ronse, terrein KSK Ronse

                 op zondagvoormiddag van 10u-11u30

Indoor Soccer : Campus Oudenaarde

                op woensdag van 14u-15u30 en donderdag van 17u30-19u